Idioter

Sitter vid datorn och har kanal 9 på. Det visas en dokumentär om en "familj" som består av 71 personer. Och dom har startat en egen kyrka i en rik förort i USA. Och dom verkar genom att demonstrera på bland annat döda soldaters begravningar, med plakat och slagord som "Tack Gud för döda soldater" och "Bögar dör - Gud skrattar". Dom hatar homosexuella och alla som stödjer homosexuella.

En tjej som läser till sjuksköterska och hon kommer aldrig att gifta sig. Hennes tid räcker knapp till att lyda gud så hur ska hon hinna gifta sig. Och hon har inga vänner utanför "familjen" bara beakanta i skolan. Mannen som gör dokumentär fick inte åka och ta en kopp kaffe på ett café med tjejen för hennes mamma.  

Och själva "pastorn" är ju konstigast av dom alla.
En snubbe var där för flera år sen och gjorde en dokumentär om dom, men det slutade med att han flyttade dit med sin familj från California.

Jag dör nu. Dom ska demonstrera utanför en affär som säljer svenska dammsugare. För att det var någon svenska som hade blivit fängslad för något. Så enligt dom nu så är det dumt att vara svensk.
Och dom har barnen med sig! En liten flicka på 7 och en pojke på 9 år. Dom förstår inte ens innbörden på plakaten.

Homoäktenskap är en käftsmäll och förolämpning mot gud. Och gud har lurat Bush att starta ett krig så gud kan straffa Bush. Och har lurat in dom i ett krig som dom inte kan vinna för att straffa USA.

Jag är tagen men inte på ett bra sätt. Dom är ju tappade och på backade och sen överkörda.

Hittade en förklaring varför dom inte gillar svenskar på Wikipedia.

I Sverige uppmärksammades Phelps kyrka mot slutet av år 2004. Församlingen hävdade då på sin webbplats att tsunamikatastrofen i Sydostasien 2004 var Guds straff mot Sverige för att svensk domstol hade fällt Åke Green för hets mot folkgrupp efter en predikan där Green fördömt "sexuella abnormiteter" (omfattande bland annat homosexualitet) som en cancersvulst på samhällskroppen. I en intervju för tidningen Aftonbladet i januari 2005 uttalade Phelps sig även kränkande om kung Carl XVI Gustaf, liksom han tidigare gjort på hemsidan. Phelps planerade ett besök till Sverige i september 2005 för att demonstrera mot kungen. Detta besök blev dock aldrig av. I april 2007 angrep Phelps församling återigen det svenska kungahuset, i en BBC-dokumentär om församlingen. Det man bland annat ondgjort sig över är prinsessan Madeleines urringade klännig på den senaste Nobelmiddagen. 

Idioter idioter och åter idioter.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0