Svart dag!

Idag blev en tråkig dag. När pappa kom hem från jobbet fick jag reda på att en bekant har tagit livet av sig. Kände honom inte så väl, men han brukade leka med min ksuin när vi var där. Han hade tre döttrar. För många år sen tog hans bror livet av sig. Så jag undrar hur mamman tar det.

Och idag är det ett år sen Daniel gick bort. 
Dom spelade Curly Sue på begravningen så jag sitter och lyssnar som en galning på den.
 

Oscars galan

Hugh Jackman är ju så snygg och underhållande. Riktigt bra medley av filmerna som inledning. Han kan sjunga och Anne Hathaway var med en liten stund.

Får skriva mer imorgon, ska krypa ner och titta vidare på galan och Hugh Jackman.

Klänningar

Miley Cyrus har en flickig klänning hörde jag på tvn. Men hon är bara 16 år så hon borde få ha en flickig klänning. Jag tycker att det är en fin klänning och den passar henne perfekt. 

Lisa Rinna har fin färg på klänningen, men den är inget att hänga i julgran. Ser ut som en vanlig balklänning. 

Taraji P. Henson väldigt fin klänning med lite vidd och ett litet släp.

Freida Pinto passar bra i den blå blåsan, men jag tycker nog att den har ful volangkant i nederdelen. Men tar man bort den så är blåsan kanon. 

Heidi Klum passar i den röda färgen, men vilken trälig klänning. Jag tycker nog inte slitsen passade till klänningen. 

Vanessa Hudgens fina modell, men fel färg. Hon skulle ha en glad färg. Svart funkar ju alltid, men hon är ung och borde ha massa färg. 

Miley                Lisa             Taraji             Freida         Heidi            Vanessa

Sarah Jessica Parker är snygg som vanligt. Mycket tyg i kjolen, det gillar jag. Maken verkar lite sur, stod mest tyst och ser tråkad ut. 

Amanda Seyfried har nog den fulaste klänningen. Var hittade hon den? det är ju en balklänning á la högstadiet. Den är bara så fel och ful. 

Marisa Tomei har nog den ballaste klänningen än så länge. Dom tyckte att det var för många servetter, men jag håller inte med. Jag tycker den är ball och hon kör nog sitt eget race. 

Amy Adams är snygg som få. Läcker färg och modell, lite synd med tyget där fram. Annars snyggt och jag tycker halsbandet var fint till. 

Beyonce Knowles snygg som alltid. Hon är snygg och lyfter klänningen med sina kurvor. 

Sarah                       Amanda     Marisa                      Amy               Beyonce

Anne Hathaway är snygg som vanligt. Men lite mer färg skulle inte skada eftersom hon är rätt så blek.

Natalie Portman sockersöt och rosa. Enkel men inte tråkigt.

Mickey Rourke är inte snyggast kanske men han sticker ut. Och jag gillar när folk sticker ut på ett bra sätt.

Kate Winslet är snyggast. Får man välja en klänning, blir det hennes. Enkel men super snygg.

Angelina Jolie kan dra på sig en säck och se snygg ut. Jag tycker att hon bara bär svart eller vitt och enkla modeller. Jag skulle vilja se henne i någon klänning med mycket tyg och detaljer.

Anne                Natalie            Mickey                        Kate                Angelina


Robert Downey Jr var snygg med något annorlunda kostym mot dom andra.


Jessica Alba hade förra året en jättefin klänning. Hon var gravid och hon såg bara underbar ut. Det är en klänning som jag aldrig kommer glömma.

Stayin' Alive

Sitter och ser musikministeriet på tvåan. Dom hade ett inslag om att man ska ge HLR i takt med Bee Gees dänga Stayin' Alive. Man gör 30 kompressioner i takt med låten. Så kom ihåg det nästa gång du springer på någon med hjärtstopp.

Guitar Hero & Oscarsgalan

Sitter just nu och spelar Guitar Hero och det går hur bra som helst på easy. Men spelet tycker att jag är för bra och borde spela på medium. Jag håller inte riktigt med om det. Man ska ju kunna använda den blå knappen med, men spelar jag på medium använder jag bara grön, röd och gul ändå. Så antingen får jag köpa en till skiva så jag får nya låtar, eller slita ut dom jag har. I låten Lay Down med Priestess satte jag alla noter. Och jag har aldrig haft så ont i vänster handled som jag hade igår.

Snart ska jag och min bror gå till ICA och handla lite. Jag sparade lördagsgodiset tills idag eller natt då det är oscarsgalan på kanal 9. Det har blivit tradition för mig att vara uppe och se den. Tror det börjar 23:55 från röda mattan och sen börjar själva galan 02:30. Så det blir en uppesittar natt. Årets värd är Hugh Jackman. Hoppas han är rolig!!! För några år sen hade dom skuggspel som underhålning,och det var det ballaste jag har sett. Dom gjorde olika scener ur filmer som har vunnit. Hoppas det är något liknande ikväll. Jag gillar filmmedleyn.


Där står alla Oscar och väntar på att få följa med någon lycklig människa hem.


NEJ!!!

Nu har jag börjat kolla på NCIS och det är fel. Jag hade ju glömt att Gibbs fick ett nytt team, och det är inte rätt. Man fick se Ziva sjunga på någon klubb som sprängdes. Dom fick en ny chef som gav honom ett nytt team. Det är Ducky och hans kollega som är kvar hos Gibbs, och Abby hoppas jag är kvar. Men jag skulle tro att det gamla teamet återkommer innan avsnittet är slut. Vi håller tummarna för det i alla fall. Abby är kvar och hon vill ha tillbaka sina kompisar.
Nu är Gibbs arg för han såg Ziva skadad på CNN, och dom saknar varandra.
NÄÄÄÄÄ!!!!! DET ÄR FEL!!!!  Upprörande att dom är delade.
Han har fått ett nytt team för att en av dom nya är förädare och Gibbs ska lista ut vem.


NCIS!!!

Ikväll klockan 20 på trean börjar nya avsnitt av NCIS. Spännande värre!! Så har dom lagt dom på en bättre dag. Innan gick den på söndagar klockan 20, men nu på tisdagar. 
Abby tjejen som står i labbet, och hon är ju bara coolast av dom alla.  Liten svartrockare i labbet som jobbar för en enorm läsk. Så har vi ju McGee ser vilsen ut men passar in ändå. Ziva kickar DiNozzo's bak och sätter honom på plats. Men jag tror att hon egentligen är kär i honom. DiNozzo är en slampa och mansgris typ. Så har vi ju The man, The leader Gibbs som är manligheten själv. Bestämd, rak på, smart och snygg för att vara gubbe. Ducky är som en sån önske morfar, gullig gammal man. Så finns ju Shepard som har haft en affär med Gibbs, men det talar man inte om.
Så ni får parkera er i soffan för den här säsongen ska tydligen vara den bästa.


Läxor

Nu sitter jag och gör läxan i demens, och ser en djävulsk romans. Selma Blair är ju så rolig i den filmen. Hon är som en fjortis som blir besatt av sex eller något. Och i första scenen hon är med i har hon så söt t-shirt på sig. Hon ser ju ut som hon kommer direkt från högstadiet. Eller kanske lågstadiet? Hur som haver så är hon hur rolig som helst i en djävulsk romans. Hon är ju inte dålig i dom andra filmerna heller, som t.ex. The Sweetest Thing.


Det var inte så roligt att gå ut i fredags. Lite lustiga människor som var där, inte alls vad jag gillar att umgås med.

Sovmorgon!!!

Satte klockan på 7:30 för jag skulle med 8:40 bussen. Hann jag med den då? Nej, för jag gick upp och stängde av och la mig igen. Vaknade igen 9:20 och insåg att jag inte skulle hinna in till skolan på 30 minuter. Men som tur var det bara en lektion idag. Imorgon drar det "stora" arbetet igång i soialpsykiatri. Vi ska skriva om en verksamhet som rör psykiatri. läraren sa att man hade chans till bättre betyg om man gör det själv. Vilket jag aldrig skulle göra, för att gå på intervju ensam gör jag inte. Vi ska få en uppgift där vi ska se en film och analysera, den ser jag fram emot. 

Blev ett varv på stan för att leta efter en klänning/tunika. Hittade en jättefin klänning på gina, men varför så fula färger? Finns massa fina tunikor i fula färger. Hittade en tunika på Cubus med, men det var ju det fulaste jaghar sett. Något som va inspirerat av 80-talet. Den hade chockrosa bakgrund med svarta, grå och vita blaffer http://cubus.com/sv/#/sv/Be-Inspired/Body-Electric/.

Är fruktansvärt trött, ska lägga mig. PEACE OUT!!!


Panering och Disney !!!

Idag var det tydligen min tur att laga mat. Då blev det panerad torsk, potatis och kall sås. För att lyckas med paneringen blandade jag mjöl, ströbröd, salt och vitpeppar. Glöm inte att doppa fisken i uppvispat ägg. Till såsen behövs gräddfil, majonäs, kapris, persilja och smörgås gurka. Så blir det supergott med körvel i.


Nu ska jag krypa ner i sängen och se en Disneyfilm. eller närmare bestämt Robin Hood. Det är så skönt nu när jag har köpt en dvd-spelare, man slipper kliva upp ur sängen för att stänga av. Innan körde jag med PS2 men den surrade om man lät den stå på över natten. Och alla vet ju hur det är när man precis är på att somna så måste man kliva upp ur sänge. Det är så TRÄLIGT!!!

Min fina nya dvd-spelare, guld värd.


Taktil stimulering och shopping!

Dagen började med hemsjukvård, där vi fick lära oss taktil stimulering på händerna. Det är bra för att lugna äldre om dom t.ex. har svårt att sova. Fungerar även väldigt bra för minnet hos förståndshandikappade. Vi fick göra det på varandra, och det är så fruktansvärt skönt. Man blir så där skönt dåsig, och man får lust att lägga sig ner.
Efter lunch var det redovisning av Huntingtons sjukdom, som gick kanon. Men Ulla hade tydligt sagt att det skulle vara två sidor. Men så var det två tjejer som skrev ett helt kompendium om vaskulär demens. Visst det är stort, men säger man två sidor ska man ju hålla sig till det tycker jag. Bara för man skriver 10 sidor betyder dte ju inte att innehållet är bättre än det på två sidor. Så var det drygt och segt att sitta och lyssna på allt skräp som va med i häftet. 


Efter skolan blev det ett varv på stan. Det blev ett par skor från skopunkten, tre par trosor och tre bhar. Det var halva reapriset på bharna och trosorna. 
 

Bones!!!

Har sett ett avsnitt av Bones på trean. De är en oerhört bra serie men måste dom dra ut på saker och ting. Vi som ser serien vet på ett ungefär vad som kommer att hända mellan agenten Seeley Booth och doktor Temperance Brennan.
Det finns två alternativ: 1 Antingen gifter dom sig och gifter sig.
                                                     2 Dom blir ihop men inser att dom inte fungerar ihop. 
Hon gav sig ju på lillebror Booth ikväll och han var ju inget att ha. Alltså borde hon satsa på Seeley Booth. Och David Boreanaz som även spelade Angel i Buffy och Angel, är ju så snygg i Bones. Så har han sitt speciella förhållande till strumpor i serien. Så alla som inte ser Bones, parkera er på söndagarna 20:00 eller ladda hem. 


            Lägg märke till hans strumpor.

Sjukhusclown

Såg just ett repotage om sjukhusclowner. En av clownerna har jobbat som undersköterska innan. Vilken dröm att få gå omkring på sjukhusen och underhålla sjuka barn, även personal. Det är ju värt guld när mna ligger på sjukhus och det inte finns något att göra. Och som clown vet man att det vi gör för barnen hjälper barnen att bli friska. För dom säger ju att ett gott skratt förlänger livet. När vi var på besök på ViN så träffade vi två clowner, så dom finns för att underhålla alla. 
Sen är det ju skillnad på clown och clown. 

 


Sug och Let's Dance!

Söndag eftermiddag och jag sitter och ser på Let's Dance. Dock hr jag bara hunnit se tre par. Hasse, Magnus, Kitty och efter reklamen är det Morgans tur. Magnus är oerhört duktig för att vara så lång och Muskulös. Men jag tycker nog att Morgan är något bättre. Han fick 40 poäng, så han är väldigt bra.

Jag fick något konstigt sug efter skogaholmslimpa med gurka och aromat på. Måste nog åka till ICA och köpa mig en limpa och en gurka.

Lördag

Lördgane blev lugn med lite jobb från 16 till 21. Sen var det bara att ta det lugnt och se film.
Såg precis reklam för en ny film med Adam Sandler som heter Bedtime Stories. Han gör filmer som jag älskar, som exempel Happy Gilmore. 
Jag är ju också en sucker för Walt Disney, så jag har beställt tre Disney filmer. Det blev Bernard & Bianca, Bernard & Bianca i Australien och Robin Hood. 

Blev ett kort inlägg idag, ska krypa ned i sängen och läsa "tantsnusk". 

 

RSS 2.0