1/12-09

Det är datumet då jag flyttar in lägenheten. Kontraktet kommer i veckan med posten.

Ska höra med storebror om han kan hämta mig vid rusta på torsdag. Har nämligen tänkt att köpa en matta=) Och jag tycker den är så fin och absolut värd pengarna.


Finns för 299kr på Rusta=)


Ny vecka!!!

Jag vet inte vad det är, men jag kan fan inte sluta längta som en tok till Ullared!!! Hundra år sen jag var där typ.
Imorgon ska jag ringa till en Christina på hyresbostäder. Så ska jag jobba 7:15-11:30 och 14-21.

Har varit på stan ett var och köpt lite grejer. Så var mamma, jag, Mia och Clara hos Lillis. Lillis ska sälja av lite franskt keramik. Och jag har två skålar som jag fått av mamma. Så nu blev det en salladskål och en pizzatallrik.

En bordslampa från Clas Ohlson till lägenheten=)

Så gick jag förbi Åhlens lilla bokrea. Jag kunde inte motstå att köpa en bok. Nu kommer ni att dö!!! Boken heter Blomsterfesten I Täppan av Elsa Beskov=) Men det är något med den boken som sitter kvar från lågstadiet. Så jag kunde inte låta bli=) Så är det ju så underbara bilder i boken. Elsa gjorde dom bästa barnböckerna ever!!!



Fina grejer det här!!!


Fina bilder!!!

???

Fan vad jag längtar till Ullared!!! Vill åka nu. Längtar efter att få slösa pengar=) Finns det något roligare än att bränna pengar?

Är inne på Gekås blogg och läser. Finns mycket snyggt nu. Ska kolla efter en billig skidjacka, gardiner, örngott och kanske lite dekorationer=)

Läser på Ullared.se att det blir en tv-serie av Ullared i höst. Så då kan ju gissa vem som sitter bänkad varje kväll=)

Lördag

Dagen började ju jättebra....inte. Blev väckt av mamma som höll i telefonen. Det var Skbl hemtjänst som ville att jag skulle jobba 7:15 - 14:00. Men jag blev tvungen att säga nej. För idag var det stora städdagen. Fan va tråkigt. Men man känner sig rätt nöjd när det är klart=) Tvättade till och med sminkborstarna och svamparna. SÅ SMUTSIGA!!! Bör nog göras oftare. Tvättat två maskiner idag också. Sängkläder och underkläder i en och en med svarta kläder.



Före rengöring. SMUTSIGT!!!


Lite nasty färg var det från borsten BLÄÄ!!


Efter rengöring. Linda har nog rätt i att det absolut blir ett varv på kosmetikaavdelningen i Ullared. Dags för nytt puder och rouge.



Hann även med att pimpa min gitarr till Guitar Hero lite.


Vid 18 kom moster Lena och kusin Veronica och käka lite och såg på film. Veronica ska tydligen ha extranyckel hem till mig sen, så hon kan komma och titta på mina filmer=P 

Imorgon blir det jobb 16-21 med moster Mia.

 


Kommunal i min väska

Nu är jag vuxnare än vuxna!!! Fick hem ett kort från Kommunal idag. Varför ska jag ha det? Får man rabatter eller vad? Så nu kommer jag i alla fall gå omkring med kommunal i väskan.

 


Greys Anal

Ser på Greys Anatomy och jag kan inte sluta skratta. Det var ett äldre par (äldre för mig) 50+. Som hade barn som hade åkt iväg till universitet. Dom hade då försökt liva upp sexlivet med "något". Men "något" hade då bara försvunnit upp i hans rumpa. I ett annat avsnitt var det en kille som hade stoppat upp en glödlampa i röven.

Har ju fått höra från bekanta om såna saker. Fast det är roligare när det är killar. Eller inte roligt men jo roligt är det.

 


Partyweekend

Den 15/10 klockan 16:10 åker jag till Halmstad för att hälsa på Linda. Så ska vi åka till Ullared på fredagen. Säger bara en sak, WEIII!!!  Så jag ska köpa lite grejer till lägenheten=) Så blir det självklart parti!!! Förra gången blev ju inte så lyckad. Konstigt folk som bara pratade Maxi och jag som var genomförkyld. Men vi har ju våran förkylning nu så det borde bli bättre den här gången=)


Typ hundra år sen jag var i Ullared.


Man kanske ska passa på att köpa lite julklappar när man ändå är där=)


En bra grupp mindre

Sugababes var ett bra band när dom började. Men med tiden har det gått neråt. Dom har byt medlemmar och med det blivit något sämre och sämre. Men nu är alla originalmedlemmar borta. Efter att den sista fick sparken och ersattes av en 21 åring.
Men då är det ju inte Sugababes längre. Inte för mig i alla fall.



En bland dom sista låtarna jag tycker är bra med Sugababes.

 


Rus

Lyssnar sönder Lill Lindfors variant av Rus. Den är ju grymt svängig. It's funny because it's true! som Homer Simpson hade sagt=)



Blir den korta varianten som är med i IQ-reklamen.

Bara för att vi är inne på Lill Lindfors lägger jag in ett klipp till=) 


Tycker den brittiska kommentatorn låter så förvånad och imponerad=)



Ligger och småtittar på Specialisten på sexan. Sharone Stone och Sylvester Stallone är med i den. Har någon av dom gjort en bra roll? Alla killar kan lägga ner om att Sharone Stone var bra i Basic Instinct. För alla vet att killar tycker det för att hon visar kissemurran.

Weii

Jag har ett preliminärt kontrakt på ettan. Ska bara lämna in papper på hur mycket jag har jobbat det senaste året.

Var ute och körde med Karlsson idag. Gick ju sådär!!!  Det är något med hennes bil som jag inte gillar. Fast bilen är fin, men man kan inte tycka om allt och alla!!! Men det blir nog bättre ju mer jag kör den lilla bilen.

Ligger och tittar på Roast på Berns. Dom rostar Robert Gustavsson. Henrik Schyffert är med och han är rolig. Fast just ikväll var han ju inte så roande. Men dom små kortfilmerna för näringsliv kan jag se hur många gånger som helst.


 
Roligt ska det vara!!!


Kom in på annat när jag ändå var på youtube.


Jag tror jag lyssnar på allt!!!

 


VH1

Igårkväll satt jag och tittade på VH1 mellan 17-19:30. Dom listade dom bästa kvinnliga rösterna genom tiderna. Surprise Surprise så var det Aretha Franklin som hade bäst röst. Inte helt oväntat!!!
Dom spelade Walking On Broken Glass med Annie Lennox. Det är inte den bästa låten med henne. Tycker låtarna hon har gjort med Eurythmics är lite bättre.



Eurythmics - I Saved The World Today



Så tar Eurythmics in ettan så blir det kalas=)



Aretha Franklin & Annie Lennox - Sisters Are Doin' It For Themselves

Vill gå på bio!!!


Städdag

Jag gillar inte att städa och jag vet varför. Hittade en bild som förklara allt som är tråkigt med städning.



Jag skulle ha städat, men sen fortsatte jag att leva mitt liv=)


Tittet lite nu dö

Nu har mamma och jag varit och titta på lägenheten. Och den var helt okej faktiskt. Trodde det skulle vara tråkigare tapeter och skabbigare badrum. I badrummet har dom tagit bort badkaret, vilket inte gör mig något. Och i köket var det märke där man har haft en matta. Så det finns lite att pilla på, men får se vad hnab ser för fel. Men jag får nog inte plats med min bokhylla som jag har. Så det får bli väghyllor istället.

Ligger och tittar på Superstars på trean. Magnus Samuelsson sprang precis 100 m. Fattar dom väl själva att han inte skulle komma etta. Han har ju säkert 75 kg mer än dom andra. Börje Salming har gjort sig illa i foten så han kunde inte springa. 


Vuxenpoäng så det bara stänker om det

Nu jäklar blir mina lådor fulla av vuxenpoäng=) Många järn i elden nu. Ska titta på lägenheten idag efter kl 16. Mamma vill jag ha med mig och så får jag moster Mia och Clara på köpet=)
Har precis ringt lönekontoret om anställningsbevis så jag kan gå med i a-kassan. Och för att få veta hur många dagar jag har jobbat så måste jag fråga chefen. Trodde man kunde få reda på det från lönekontoret. Men man måste tydligen ta det med HR-konsulterna eller något.

Tycker det där ger massa vuxenpoäng!!!

I Got News For You

Goda nyheter!!! Jag ska på lägenhetsvisning=) En etta på Stationsvägen 21, weiii!!!


Jobb och annat skoj

Idag var det riktigt roligt att jobba på vickelby. Kändes som jag faktiskt hann och göra något på kvällen=)

När jag var ute med Theres, Åsa och Elenore senast så tyckte vi att vi ska åka på en kryssning. Det är en bra idé, men var är alla avgångar nu då? Men kanske den 3 okt funkar för oss alla? Funkar för mig Ella och Åsa. Hoppas Tessan kan då!!!



I wanna take a ride on your disco boat=)

För dom som inte har hört Lady Gaga - LoveGame bör lyssna på den. Bara klicka på det undrestreckade så kan ni lyssna och förstå raden under bilden=) 

Jobb imorgon!!! Det ska bli så roligt=) Helt ärligt alltså=) Men bara för att jag fick sova ut ordentligt i söndags!!!


Reklam

Varför så jävla mycket reklam? Blir ju galen!!!

JÄVLA REKLAM JÄVEL!!!

Blir ju så trött påt!!!

Filmen blir ju dubbelt så lång än vad den egentligen är.
Förstår ni varför jag köper filmer?

En bra Söndag =)

Har varit på bio med moster Mia och mamma. Vi såg The Ugly Truth med Katherine Heigl och Gerard Butler. Finns bara en sak att säga om Gerard Butler HAN ÄR SÅ SNYGG!!! Det var i alla fall en rolig film.

Det var så skönt att vara ledig idag. Egentligen ska jag ju ut och övningsköra med Karlsson, men det blir jobb på vickelby istället.
Jag har ju lagt intresse på en lägenhet. Får jag den så krävs det ju en liten slant. 

Fick även skicka efter en dammsugare från Halens för mamma och pappa=) 



Så tack mamma för den fina dammsugaren=)

En sak mindre på listan att köpa när jag flyttar=)


Doobidoo

Ligger och titta på Doobidoo och det är så roligt. Claes Malmberg är inte klok på en fläck jävel!!!

Nu klockan 21 är det seriestart för kändisdjungeln. Pippi Långstrump ska ju vara med, men vem fan är Mikkey Dee??? Karl-Petter Bergvall, tv4:as egna lilla bonde är också med=) 
Så tycker jag Ann Söderlund är rätt så rolig. Men vad har Pippi Långstrump gjort dom senaste 40 åren egentligen? 
Så jäkla söt Karl-Petter blev i sina djungelkläder då, haha=)
Fröken Hurtig vill hem efter 15 min i djungeln. Hon bör nog åka tillbaka till Östermalm.
Jannike tycker dom ska dela på sex rullar toapapper, daaa!!! 


Känns som jag inte har sovit ordentligt på två veckor nu. Sov ju illa i Östersund och denna vecka upp tidigt varje dag. Upptidigt för jobb eller körskolan och efter körskolan jobb. När jag jobbar kväll så får jag så svårt att komma till ro och somna. Det är då det är fruktansvärt att behöva gå upp tidigt nästa dag. Men imorgon böjar jag 12 så då får jag lite sovmorgon och på söndag är jag ledig!!! ÄNTLIGEN!!!

Onsdag

Idag jobbade jag först 7:15 - 14:00. Efter det var jag helt slut, så när jag kom hem somnade jag en liten stund. Sen efter 16 kom moster Carina och hämtade mig. Så åkte vi till Rusta, Bolagret och Ö&B. Passade på att handla lite jag med=)


 
Blev två vispar, en osthyvel, en liten kniv, två större knivar, sockerkaksform och penslar i silikon.


Igår efter körlektionen gick jag och Theres från klassen ett varv på stan. Även då hittade jag lite, självklart!!!



Har gått och tittat på skålarna i en halv evighet, så nu slog jag till. Finns på Chilli om någon vill veta. Mycket fint har dom där.


Usch borde lägga mig nu, börjar få ont i huvudet. Imorgon är det körlektion nr 2. Vi ska starta och stanna i backar.


God natt !!!


Aqua =)

Jag älskade AQUA när jag var yngre. Nu har dom släppt en ny singel som har fastnat på hjärnan.

 
Hihi, lite bra är den allt=)


Pappa tog en bild när jag låg och sov en kväll i Östersund. Han tog den nog då för att jag är snällast då.



 


IKEA!!!

Efter jobbet åkte jag, mamma, moster Mia och kusin Clara till IKEA. Jag fick min födelsedagspresent idag. Jag plockade ihop grejer för typ 1850 kr. Det var roligt!!! Rena drömmen att få plocka grejer utan att behöva betala för dom själv=) Men det dåliga var att jag inte hittade en vanlig visp. Det fanns en liten ihop med en ballongvisp, men jag vill inte ha en ballongvisp.


12 Grogglas                        3 Ljushållare                         1 Liten glasburk
6 Cocktailglas                     6 Små glasskålar                   12 Shotglas
2 Muggar                            2 Stora glasskålar                  2 Ungsformar i glas rund/rektangulär



2 Grytlappar           1 Shaker                                   1 Kavel                             
1 Grytvante            1 Stekpanna i gjutjärn                1 Springform & Pajform      
1 Brödform             3 Kastruller, i den lilla där ja       3 Grytunderlägg                  
1 Mortel                  1 Stekspade                              1 Set om tre köksredskap



1 Skohorn             1 Rivjärn                      1 Tillbringare          3 Saxar                     
1 Vattenkanna       1 Stort decilitermått       1 Korkskruv          1 Slickepott                
200 Sugrör            2 Påsar påsklämmor      2 Potatisskalare     2 Skärbrädor             
2 Vispskålar          2 Måttsatser                 1 Vitlökspress         1  Konservöppnare     
1 Äggdelare           1 Skalstrimlare             2 Pkt Flytljus          1 Pkt Batterier


Blev väldigt nöjd med allt, men allra mest stekpannan. Och tillbringaren är väldigt smart. Man fyller röret i mitten med vatten och lägger den i frysen, så är den kall och kyler drickan=)


Blev lite förälskad i en idé med hyllor i trångt boende. Snyggt och smart är det=)


Tycker det var riktigt fyndigt.


Fick hem ännu ett bäddset idag. Så nu har jag 5 helt nya bäddset=)


Fina och billiag!!! Nu måste jag bara köpa underlakan och extra örngott.



Hemma igen=)

Äntligen hemma i Skärblacka igen. Har aldrig saknat blacka så mycket. Eller det är väl mer mina grejer och säng jag har saknat.  

Eftersom vi inte har haft något att göra i Östersund så har jag köpt en massa filmer. När jag kom hem ligger filmer jag har skickat efter på bordet också.

The Boat That Rocked
En Shopaholics Bekännelser
Alla Vi Barn I Bullerbyn 2 disc
Vi På Saltkråkan 13 TV-avsnitt
Matiné Madicken/Lotta Åker Till Landet
Man Of The Year
Dumpad
Valkyria
Svenska Hjärtan DVD 1 & 2

Jag är mojje, har nu 399 dvd:er i hyllan. Kanske skulle sluta se film? Men roligt med filmer ju. Jag har ju två boxar med Dennis på väg också. 
 
Imorgon ska jag jobba 10-15. Efter det hoppas jag på att vi åker till Ikea. 

Ska nog lägga mig och se på Bullerbyn, är lite trött idag.  

Småbröder

Föresten bloggmakaren var framme igår igen. Hjälpte Adam att göra en blogg. Så han kan rapportera hem till familj och släkten. Fast fattar inte varför han inte gjorde den själv. Han har ju för fasiken gjort en hemsida själv!!!
 


Idéer kommer och går!!!

Jag har fått en idé som jag måste börja arbeta på. Den är väl roligare för oss filmnördar kanske. Men jag ska genomföra den för min egen skull=)

Sitter och tittar på Svenska Hjärtan från 1987. Jag sitter och tittar på avsnitt som är lika gamla som jag är.
Det var bättre förr!!!


Så är det!!!

Jaha, nu har vi varit och letat efter en bokhylla över hela Östersund. Men han får försöka fixa fram en själv sen.  
Har också varit på skattjakt efter en mikrovågsugn och dammsugare. Och har man en riktigt bra karta så hittar man rätt=)

Sen åkte vi över till Frösö och åkte runt lite. Åkte över på Frösöbron till något ställe som heter Böla. Åkte förbi en skola med namnet Böla byskola. Känns som det namnet är från typ hundra år sen.

Sitter nu och tittar på På spåret - Oldsbergs favoriter och efter det är det Doobidoo. Missade det första avsnittet och Helen Sjöholm var ju med. Så jag måste se reprisen för hon är ju så bra!!!

Inte som hemma inte

Här i Östersund är allt trasigt verkar det som!!! Brevlådan, läskmaskinen, kortläsare och folket. Folket här verkar inte kunna festa som vi gör hemma. Pappa och jag gick till Statoil vid 23:30 och där var det massor av folk. Folk som skulle ha fyllekäk. För det var inte många nyktra där inte!!! Men brukar man inte äta efter man har partat ca 3:00, efter att krogarna har stängt? Ja, men då vet man i alla fall att folket här uppe inte partar som vi normala ÖSTGÖTAR gör=)


Har lagt mig under täcket och tittar nu på Vi på Saltkråkan. Som sagt JAG ÄLSKAR ASTRID LINDGREN!!!


God natt, sov gott alla människor!!!

Fredag

Vaknade av att jag frös arslet av mig och det är inte bra. Adam och mamma tycker det är varmt här inne jag tyckte det var precis lagom innan dom öppnade balkongdörren!!!
Mamma håller på att lära Adam att tvätta=) Vi får väl se hur det går=P
Dom två ska röja här inne och jag ska gå till affären det är ju så kallt!!!

I natt var det problem med öronpropparna fick lov att ta en ny vid klockan 6 eller något!!!
Och nu hittade jag den som jag tappade=)


Han bara stod där bland sladarna.



Detta blev det i tisdags. Tröjorna är likadan!!! Den med vita ränder är två storlekar större så jag kan ha den som tunika. Det är så skönt med oversized kläder tycker jag.

Ska klä på mig och gå till den där dumma affären!!!

 


Torsdag kväll i Norrland

Mamma och jag har sett på Madicken och Lotta på bråkmakargatan.
Var på Ica Kvantum i går och såg nya chips som jag bara var tvungen att prova. Chips med bearnaise smak, jag som älskar bearnaisesås. Jag tycker dom var rätt så goda, men bör nog serveras på fester. Då äter man inte lika mycket och man kan inte äta för många på en gång. Blir lite konstigt i munnen på något underligt sätt. Man svullar mer när man bara sitter och ser på tv.

Efter Madicken och Lotta tog jag datorn och mamma blev uttråkad som vanligt. Lät ovanligt mycket och fejkade snarkningar. Fast nu ligger hon och snarkar på riktigt=)

Imorgon kommer pappa upp och han har med sig en tv, weiii!!!
man känner sig isolerad utan tv fast man har internet.

Satt och skrev lite på körkortsteorin förut. Har första körlektionen på tisdag=)


Det kommer gå så bra så!!!


Barndom del 3

Trippen på Memory Lane fortsätter!!!
Hittade lite när jag var inne på Coop ångrar att jag inte tog filmerna jag höll i. Barnet inom mig kommer aldrig att dö=)



Dennis den rakaren!!!


Vem ville inte leka My Little Ponny och vara Bonnie eller Melody!!!

Bumbibärssaft kanske vore något. Söta små björnar!!!


Synd att man inte kan ha dom som husdjur!!!


Pippi Pelikan var ju så roligt när man var liten!!!=)



Ett sista klipp nu!!!


När man var riktigt liten var ju barbapapa bäst!!!

 


Runt hela Östersund nästan

Jag hoppade på buss nummer nio vid Östersunds Camping. Åkte ut till Lillänge för att kolla efter skor på skopunkten och se om det fanns något roligt på Rusta.

På rustade hittade jag en stor resväska för 299 kr. Som jag funderar på om jag ska köpa. Man vet aldrig när det är bra att ha en stor en. Fanns i mindre storlekar med. Får se om pappa har lust att åka och köpa den på lördag.

Sen gick jag över till Coop Forum och kollade om dom hade några bra filmer. Jag blir så nostalgisk när jag står och plockar med filmer. Hittade massa filmer från när jag var lite=) Men idag blev det ett avsnitt av madicken och ett av Lotta på bråkmakargatan. Älskar Astrid Lindgren, det kan jag inte hjälpa. Så blev det en film som jag tror pappa kommer att låna, Wallace & Gromit Varulvskaninnens Förbannelsen. Man kan ju inte göra annat än att tycka om den hunden.

Eftersom jag inte hittade några skor på skopunkten åkte jag in till centrum och provade skorna på Din sko. Blir inget med dom för övrigt. Varför har dom bara halva storlekar i sportskor? Skulle ha varit bra om dom skorna hade varit 40,5 i storleken, då hade dom varit perfekta!!!

Gick även in på Monki för första gången evere. Måste sluta tro massa saker om butikerna innan jag har besökt dom. Hittade en randig oversize tröja som jag provade, men kan inte köpa mer randigt. Sen hittade jag dom coolaste skorna ever. Jag älskar ju randigt och prickigt. Och så hade dom söta diadem med en rosett på. 

Så blev det ett skärp från KappAhl för 29 kr. Det är ett fynd!!!

 
Mitt ute i ingenstans och letar efter en busshållplats så jag kunde åka in till centrum.



Inte första gången jag förälskar mig i randiga skor!!!


Ville köpa ett, men det är inte riktigt jag med rosett i håret. Men väldigt fina ändå!!!

Filmkväll

Vi hade filmkväll ikväll, som alla andra kvällar sen vi kom hit. Först såg vi dumpad, som jag tyckte var väldigt rolig. Tänk om alla killar var som honom=) Sen såg vi Man of the year med Robin Williams. Han brukar oftast vara bra i sina filmer.

När mamma och jag var på ÖB och handlade tänkte vi att vi skulle chocka Adam lite. Så vi köpte en stor plastbunke och massa godis=)


Lilla godisskålen?

 


Mojjebarn!!!

Min lillebror kan verkligen driva folk till vansinne. Först retades han med ett grässtrå. Sen hittade han en liten tunn pinne han petade både mamma och mig med. Sen skulle han ligga och klappa på mig som man klappar katter. Han skulle bara vara rar sa han. Och nu ligger han i sängen och säger mongo med en lustig röst. 

Mamma är uttråkad igen hon sitter i soffan och sjunger. Hon frågar när hon får min dator så hon inte ska ha så tråkigt. Så tjatar hon om att jag ska gå till Ica Kvantum och ta kort på brevlådan som det satt en lapp på. Hur många brevlådor med lappar som det står "ur funktion MVH Poste" har ni sett?
Nu måste hon ha riktigt tråkigt för hon ska ta kort på mina nya kläder. 

Jag är omgiven av dårar!!! 



Jaha, hur är den trasig då?


ÖB & Willys

Mamma sitter och pratar med mormor och jag sitter och väntar på mamma. Vi ska till Willys och ÖB. Köpa lite skålar och grejer åt Adam. Ska passa på och titta om dom har något fint. Om inte annat så duger det till det första hemmet=) Och det är bra att släkten ger bort allt till Adam så jag måste köpa nytt=) Förstår inte varför det är så kul med nya saker.

Tisdag!!!

Det blev en tur ner på stan för lite shopping. För mamma tyckte att jag skulle ha något roligt på min semester. Så ringde dom från Blåvång på Vickelby när jag var på stan. Dom ville att jag skulle jobba på lördag. Känns så tråkigt att säga nej till jobb.

Blev två par jeans från KappAhl och två toppar från H&M. Så vill jag ha ett par boots från Din Sko. Skulle kanske vara snyggt till dom nya jeansen. Och självklart hittade jag en väska jag vill ha.

Gick till Statoil åt mamma förut. Tror att en av Östersunds snyggaste killar stod i kassan. Han var riktigt snygg med sitt skäggstubb.

Lägger upp bilder på kläderna imorgon eller på torsdag.

Ska nu se Asterix på Adams dator eftersom det inte finns någon tv här!!!

Me love Asterix & Obelix.


Beslutsångest

Vet inte om jag ska gå ner på stan idag eller imorgon?!!
Har ju inget att göra, men vill göra något ju!!!

Utmaning från Åsa

Man ska nämna tre saker under varje kategori.

Kylskåp: Bra att ha, kallt, mat

Frys: Väldigt bra att ha, ännu kallare, mat

Skafferi: Socker, honung, bearnaisesås

DVD-hyllan: 394 st, Komedier, Scarface

Bokhyllan: Tantsnusk, Dan Brown, Uppslagsverk

Handväska: Plånbok, Kamera, annat skräp

Sminkväska: Foundation, mascara, rouge

Badrumshylla: Orent, gammalt, borde bytas

CD-hyllan
: Aqua, Spice girls, absolute music 26

Förråd: Grejer, innebandyklubba, diablo

Hjärna: Väldigt seg före kl 12, seg efter 04:00, bra att ha

Jackficka: Full av kvitton, nycklar, vantar om vintern

Kryddskåp: Aromat, salt, grillkrydda

Barskåp: Vodka, Whiskey, Xanté

Köksbänk: Stål, ful, tom

Sängbord: Lampa, pennor, böcker

Hatthylla
: Var ful, är nu utslängd, och trasig

Garderob: Skor, väskor, kläder

Fönstren: Smutsiga, borde få nya gardiner, utan blommor

Duschen: Shampoo, balsam, hyvel

Skohyllan: Massa skor, pumps, ballerina













Underbart är kort

Sovit som en prinsessa inatt!!! Vaknade när klockan ringde, men byte location efter att Adam gick upp. Somnade om och vaknade för typ 40 minuter sedan. Tiden går så fort när man sover gott!!!

 

RSS 2.0