Skor

Igår blev det ett varv på stan efter ungdomshälsan. Så då blev det två par skor såklart.
Ett par ballerina från deichmann med runda nitar på. Dom var nedsatta till 124 kr.
Så blev det ett par från Vagabond för 325 kr.


Gick lite för mycket i dom idag=) Men dom var väldigt sköna. Och det gjorde inte ont i min stukade fot.

Idag fick jag ett infall och åkte å klippte mig. Blev såklart ett par tofflor. Även dom från deichmann för 149 kr. Tänkte att jag ska ha dom ute om nätterna. Så därför blev det inget dyrt. Tråkigt med tennissko när det är så varmt.

Och nya frillan är jag jättenöjd med. Ska nog fortsätta gå till modeklipparna. Kostar dock 320 spänn men det var det värt. Tror tjejen som klippte mig läste mina tankar=)


Klänning

Jag har designat en klänning på Nelly. Det skulle ju vara skojigt om man vann. För det skulle ju betyda att jag får en svart snygg klänning. Jag tycker det är sjukt svårt att hitta snyggare klänningar i min storlek.
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Sista

Sista natten inatt. Sen är jag ledig till den 26/6.

Ska tvätta på måndag morgon, så hoppas jag orkar gå upp annars får jag göra det på midsommarafton. Och det är ju inte så roligt.

Imorgon hoppas vi på fint väder så Petra och Micke kommer ut och grillar=) Inte långt kvar tills dom blir blackabor.

Tror jag måste skaffa ett par ordentliga jobbskor. Har fått lite ont i ena hälen. Får kolla om det ska beställas från jobi något på jobbet. Annars får jag ta ett varv på Ecco eller något.

Torsdag

Kom i säng "sent" imorrse. Det hammrades och borrades i lägenheten bredvid, men som tur var inte så högt. La mig och frös som en ispinne. Vaknade 11:30 och svettades som en gris. Skulle inte ha stängt fönstret.
Så idag blir det typ laga mat och lägga sig och sova igen.

Har gått med i home enter igen. För säkert 511:de gången. Men va fan det är ju schysta erbjudande. Sex filmer till priset av en + portot på 40 spänn. Jag tog Black swan, Trassel, Love & othe drugs, Easy A, Cornelis och Just go with it.
Och mitt åtagande är att köpa en film till fullpris inom sex månader. Deras filmer ligger väl runt 179 och 250 kr så det är så värt det.

Har två nätter kvar av tre. Snart är jag lång ledig igen. Vet inte hur det blir så. Men jag har fått ett hårt schema i sommar. Och jag har fått fyra nätter till så dom pengarna ska sparas till resa. Ska komma iväg, men ännu vet jag inte vars det ska bära av. Lutar åt Turkiet då det är billigt. Eller en Tunisien igen? Förslag på billiga resor?


Var till ica förut! Jag är förvirrad idag. Lagom roligt. Tycker lite synd om min arbetskamrat om jag är så här hela natten!

När jag kommer till kassan så tror jag att jag har tappat min cykelnyckeln. Letar som en tok i väskan och fickorna. Säger till och med till Lisa i kassan att om dom får in en nyckel, så är det min cykelnyckel. Ställer till och med påsen, för att ta ett varv i butiken för att se så jag inte lagt ifrån mig den. Den finns inte. När jag kommer ut så sitter nyckeln i låset.

Tisdag

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta idag. Känner bara för att ta en stor sup och sova tills det är dags att jobba.
Vatten som läckt i källaren. Foto från studenten, skolkatalogen även den studentkatalogen är förstörda. Böcker och en pärm från usk utbildningen är förstört. Alla prov/inlämningsuppgifter vi hade i högstadiet också förstört. En tv, en extern hårddisk och kläder som stått i vatten. Om vattnet är från avloppen så vill inte jag använda dom kläderna igen.
Får se vad försäkringsbolaget säger. Skulle inte tro att jag får så mycket. Men man kan ju hoppas att det är någon vettig person.

Det var det tråkiga idag. Tråkigt nog för mig.

Det roliga var om jobbet. Jag har fått 4 nätter till. Och det blir ingen ambulering. Så det ska bli gött i sommar.

Förstår inte hur jag kan vara så irriterad över vattnet. Mitt blodtryck är säkert högt som ett höghus. GAAAH! 
 
Får sätta mig och titta på Asterix så kanske jag blir lugnare.

Köket

Nu är tapeten uppe i köket. Det blev riktigt bra! Älskar tapeten och dom nya möblerna=)


När jag flyttade in såg det ut så här.


Och nu ser det ut så. Nu kan jag sova gott. Och äta frukost i köket. Vilket jag inte gjort sen jag flyttade in typ=)

Ullared

Var i Ullared i lördags och shoppade loss lite. Hittade en hel del och speciellt tunikor/klänningar. Mycket nöjd blev jag i alla fall.


Fastnade för denna tunika då den var så tunn och skön. Köpte faktiskt tre stycken i olika färger=)


Denna klänning kommer från Rut m.fl. och får nog säga att det var ett fynd. 99kr


Den här ser bättre ut på än på galgen. Och så är det rund ringning i ryggen.


Den här ska jag nog ha när Clara slutar skolan. Ska ju hjälpa henne med håret då=)


Blev även två skärp som man kan ha i midjan.

Till uteplatsen hade dom mycket fina grejer.

Dessa två sitter nu ovanför soffan på planket ute.

Så blev det lite annat också som en lergryta och disktrasor.

Gräset

Jag har klippt gräset. Fast det finns ju knappt något gräs. Det är mest maskros som växer på min plätt. Och under där finns det inget gräs. Men underligt nog måste helvetet klippas. Blir förbannad! Det är ju finare när maskrosen får växa och blomma, än när det är nyklippt. Vill ha en ny gräsmatta!!

RSS 2.0