Torsdag

Idag sov jag till kl 15. Har börjat vakna skapligt när jag går av. men idag tyckte jag nog att jag sov en timme för länge.

Blev en tur till biblioteket och fixa lånekort och låna två böcker.

Anonyma skoälskares klubb verkar lovande för Pettersson:) Allt med skor är bra.
Undra varför ingen skriver en bok om världens skor. Kläder gör dom ju böcker om, så varför inte skor?

När jag gick på stan med syrran hittade jag min resväska. Den vill jag ha!
Den leopardmönstrade från Accent är ju klockren. Dock kostade dom lite! 36l = 1195 kr, 66l = 1495 kr och 105l = 1695 kr.
Men tydligen kör Accent 25% på alla resväskor från Travel. Drömma går ju=) 

Och när vi ändå är inne på leopardmönstrat så hittade jag fina gummistövlar. 
 
Nu är det ett bra tag sen jag såg dom. Men dom fanns då på Din Sko.

Ska läsa ett kapitel ur skoklubben och sen laga mat tror jag.

Måndag men ändå söndag

Idag skulle jag ha tvättat klockan 7. Men som vanligt så stängde jag av och somnade om. Så jag får väl vänta till början på maj innan jag har tvättat. Skulle behöva bädda rent men jag har inget rent underlakan.

Igår var Petra och Micke här och grillade på eftermiddagen. Så trevligt så! Får vi göra om igen=)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Förutom att gå till ica och köpa tomatpuré och dill till maten. För idag blir det strömmingslåda!! Och bara för att jag köpte för många potatisar igår, så ska jag göra eget mos idag. Det har jag inte gjort under den tiden jag har bott här. Och rårivna morötter till. Mums!!


Och den nya mascaran jag köpte från Lancome kan jag rekommendera. Den satt där den sitter! Jag hade på mig den i 15 timmar om inte mer. Och den kliade inte i ögat när jag blev trött och ögonen börjar rinna.

Beslutsångest

Är bjuden till moster imorgon för grillning tror jag. Men samtidigt vill jag till Linköping.

Vad ska man göra?

Staden

Idag blev det shopping med syster. Hon köpte lite presenter till sin man och jag köpte tofflor och en kjol.
Två par arbetstofflor från skopunkten och en svart kjol med nlommor på. Kjolen blir bra att ha i sommar till att bara slöa runt i, när man inte vill ha byxor.
Så blev det en mascara ju. Nu ska jag se om Lancome Hypnose Drama är grym=)


Den kostar 305 kr på kicks. Men med lite rabatt så kom jag ner på 244 kr. Hypnose Drama ska tydligen ge mer volym än Hypnosen. Hoppas den håller nu då.

Inatt blir det jobb. Imorgon ska jag hem till mamma och pappa och käka påskmat. Sen blir det en natt till. och på lördag ska jag hem till moster.

Hittade ett par grymt sköna byxor på Åhlens som jag nu känner att jag vill ha. Får nog åka in på söndag och köpa dom. Kanske blir en svart kjol då också. Men byxorna vill jag helst av allt ha!!

Onsdag

Jag vet inte riktigt vad som händer idag. Men jag ska ut och gå i alla fall.
Igår hade jag värk i alla kroppsdelar från naveln och neråt. Så idag får vi se hur långt jag orkar gå. Men det lär inte bli några 7 km inte.

Måndag

Idag blev det 7,13 km. Men det kändes i benen. Var redo att ta självmord efter 3 km. Men jag stod ut och gick alla sju.
Sen blev det en tupplur innan delegeringen skulle skrivas. Och när jag gick ner till Halle så värkte det som fan i benen. Som tur var åkte Lollo förbi och jag fick lifta.

Sen var det bara hem och laga mat och ta det lugnt innan det är dags för jobb. Inatt ska jag vara ute och åka bil=)

Fick även schema idag. Jobbar inatt sen ledig till torsdag. Och då går jag på för två nätter. Blir fint med påsken. Jobbar torsdag och fredag sen ledig påskafton. GREAT! I det stora hela är jag nöjd=)


Duktig som fan!

Duktig är det minsta jag är idag!
Var ute och gick i 1 timme och 19 min. Det blev 7,18 km för Cecilia. Skulle kanske gått lite mindre så här i början. Men så äre.

Har precis torkat av skåpsluckor och lådorna i köket. Så nu ska allt tillbaka på sin plats och dammsuga golvet. Och hyllan ska göras ren också. Känner ni hur jävla effektiv jag är idag?


Bara mannen och förklädet som saknas. Annars är det ju jävligt likt idag=)


Dansa!!




Total Blackout

Nu är det total blackout på kanal 5. Jag skrattar redan och det har bara varit igång i 2 minuter.

Önskelista

Önskar att jag var rik typ.


Älska denna kjol! 1175 kr från Jibri.


Den här klänningen gillar jag mest pga färgen. Den kostar 1632kr även den från Jibri.


Eftersom jag snöat in mig på leopardmönstrat så är det här en trevlig klänning. Den finns på Asos Curve och kostar 325 kr.


Kjolen är från H&M och ingår i kollektionen inclusive för kurviga brudar. Kjolen är nu iaf på rea och kostar 199kr.


Drömma går ju!


Sjuk

Då får jag vara hemma från jobb IGEN!! Blir galen på't! Jag vill ju jobba och vara bland folk. Men nej en och halv månad räcker inte. Ge henne en förkylning och lite yrsel. Hon behöver tydligen inte tjäna pengar.

Nä, nu blir det en dusch och sen en tupplur.


Drömma går ju

Nu är jag i skodrömmar igen. Hittat 8 par skor som jag vill ha. Sen om jag skulle använda alla 8 kan man ju inte säga.


Dessa skor är från Nelly. Av dessa fem finns det tre par jag skulle vilja ha.
Den svarta pumpsen med peep toe. Som inte är jämn i kanten är ju grymt snygga. Sen har jag ju fastnat för leopardmönstrat så dom skorna ska jag ju ha. Även dom svarta bredvid med öppen häl och peep toe får gärna trilla in hos mig. 


Så hittade jag tre par på Have2have.se som jag kan tänka mig=)

Här är det två par som jag vill ha! Dom illrosa pumpsen och dom svarta med den stora blomman. 
Eftersom jag klär mig i mycket svart så kan ju rosa vara snyggt att bryta av med. Ett par svarta byxor och dom rosa pumpsen. 
Och dom svarta skulle jag ha när som helst, för dom är ju så snygga! Älskar den stora blomman. 

Så är det ju inga par som är omöjligt dyra. Så det får la bli en genomgång av lådorna och garderoben=) 
Så om någon med sko storlek 40 41 vill köpa skor så kan ni titta förbi. Skorna är säkert använda en gång eller inte alls=)

 

Rekommendera

Nu är jag tillbaka! Vet inte varför jag inte har skrivit. Eller jo det vet jag ju! Har inte haft så mycket att skriva om. Men nu ska jag rekommendera ett par grejer.  

Vi börjar med en hårprodukt som jag började använda på Gotland. Och det är Osis Dust it.


Det ger riktigt bra volym! Man kammar fram en bena och gnider in det ordentligt med pulver. Det ger håret en känsla av att det är otvättat. Och för er som har glashår kan gott tupera och sen gno in lite pulver på det. Men på mig räcker det gott och väl med att gno i lite pulver. 

Förra veckan hade dom erbjudande på Hårvårdsbaren. 1 för 99:- eller 2 189:- Priserna varierar ganska mycket. Den första burken på Gotland kostade 150, och ordinarie pris på Hårvårdsbaren var 179 tror jag. Så passa på när det är bra erbjudande:P

Det andra jag tänker rekommendera är en film. Den gick på svt för ett tag sen. 

Den heter Temple Grandin. 

Temple Grandin

"Ett porträtt av en annorlunda kvinnas fantastiska liv. Temple Grandin var autistisk och i sin brist att fungera med andra människor utvecklade hon istället insikter om djur. Hon kämpade sig igenom skolan för att så småningom bli en framgångsrik vetenskapsman, författare och banbrytande djurrättsaktivist. Hon arbetade för djurens välmående och designade bland annat humanare slakthus."

I rollerna: Claire Danes, Catherine O'Hara, Julia Ormond m m. fl. Regi: Mick Jackson.


Det var en fantastisk bra film! Hade en känsla av att jag ville gråta en skvätt. Men ändå inte för det var inte sorgligt så det gick inte.  


RSS 2.0