Gubben

Hämtade ut paketet rätt snabbt faktiskt. Kunde inte hålla mig=)
Och det var mycket större än vad jag hade förväntat mig. Och knivarna som kom med var riktigt bra.







Är grymt nöjd!

När CK och jag var i stan passade jag på att kolla efter tapeter på rusta. Dom jag hade tittat på och ville ha blir det inte. Det var silvrigt där jag trodde det bara var grått. Så nu får jag tänka om.

Så gick vi in på Bolagret också. Där har dom så sjukt mycket fina grejer ny. Blev väldigt kär i en greja som ska hänga. Men köpte den inte. Det fanns ingen prislapp så då var den nog för dyr i alla fall=)

Men jag hittade en flaska för 99kr. Finns en likadan på Åhlens men betydligt dyrare än den här.



Och nästa helg hoppas jag på att få kunna hem mina köksmöbler. Så då får vi se om jag kanske har varit duktig och tapetserat om=) Drömma går ju!!

Tisdag

Idag är det sista dagen i Maj. Det går sjukt fort!

Och mitt knivställ har kommit!! Får hämta ut det sen när jag är ute och åker med CK.
Hoppas man kan få stanna till på Maxi och handla lite kvällsmat. Vet dock inte vad jag ska äta. Man kanske skulle göra en gratäng en sista gång innan sommaren.

Får visa knivstället senare ikväll. Ska väl fixa fågelboet till hår och klä mig lite.

Nytt för mig


Den sista är ju grym!!

Knivställ

Äntligen har jag skickat efter det. Har suktat i flera år. Och jag menar flera år! Redan när jag bode hemma ville jag ha det. Men det kostade ju lite. Men nu har jag beställt det och borde komma på onsdag typ.

Har hela tiden kollat efter det på bluebox. Men det blev nästan en hundring billigare att beställa från roligaprylar.se.


Snart är det mitt!!=)

Lördag

Idag blev det handling. Dock besviken på City Gross. Ingen bra kycklingfilé eller panerad fisk. Så nästa gång blir det maxi igen. Jag tycker bäst om maxi!  Men nu har jag mat hemma iaf.

I torsdags var jag på IKEA med Mia. Köpte nytt porslin för presentkorten jag hade kvar. Men måste köpa till två assietter. För dom var slut när vi var där. Mia handlade till sin hall. Och tror det blir snyggt som fan i den hallen. Hon köpte två ramar med bilder till. Så jädrans fina. Ville också ha dom men det blir nog för smått över min soffa.
Så köpte hon en jättefin blomma. Curcuma heter den. Googla på den så ser ni.

Blev en sväng till Ö&B i Linköping också. Och där hittade jag två blommor. Två jättemörka Kallor. Trodde dom var svarta först. Men när man kom ut i bättre ljus var dom lila. Men dom är så mörka så det gjorde inget=)




Det bästa var att jag hade sett en på Ica för 129 kr, men då blev jag för snål för att köpa den. Men på Ö&B kostade dom 69 kr/st. Ibland lönar det sig tydligen att vara snål=)

Vid 18 kommer mamma, bror och moster. Vi ska käka och se film. Ska kanske ta och göra salladen så den är gjord.

Måndag

Idag har varit en lång dag.

Kom hem och la mig vid halv åtta. Skulle gissa att jag vaknade till vid 10. Då det snickrades i lägenheten brevid. Men jag somnade om, som tur va. Vaknade vid 14 igen. Trött som jag vet inte vad. Käkade lite korv med bröd å såg tv. Sen la jag mig igen och tog en tupplur. Men jag är fortfarande inte pigg. Men jag piggnar väl till efter kvällsmaten.
Brukar ju kunna bli pigg igen vid 21, fast jag är trött.

Så går det tydligen när man är nattuggla.


Elton John



En del av låtarna får en ju att bara vilja gråta som ett barn!

Söndag

Idag är det jobb som gäller. Så jag ska krypa ner i sängen igen och läsa lite. Somnar säkert till en snabbis=)

Igår när jag kom hem från mamma och pappa fick jag arbeta med avloppet. Var stopp i toan. Men mamma sa åt mig att spola i golvbrunnen. Och det var på tiden! Var ju inte lite hår där! Blääää!
Men nu går det bra igen. Får kanske göra det som en rutin att göra rent golvbrunnen en gång i veckan.

Och det ännu mer otroliga är ju att det fortfarande ser städat ut här. Inga kläder på golvet eller skor i oordning. Jag städade i onsdags, så det är många dagar det. På onsdag kan jag bara dammsuga, damma och skura golven.

Om det blir nya luckor får jag nog och skrubba köksgolvet för hand. Gjorde det ju med hallen och badrummet.

Får se om jag har något intressant att skriva imorgon.

Inköpslista

Om det går att sätta in luckor i mitt kök så måste jag ju handla lite nytt=)
Och det måste jag verkligen då. Går ju inte att ha vad som helst i ett "nytt" kök.



Så jag har gjort en lista över vad jag vill ha i mitt kök då. Plus ett skåp till badrummet och fåtölj.

Mer skor

Blev många inlägg idag.

Satt och kollade på skor inne på Nelly.se. Och det finns riktigt fula skor asså!




Det må vara Jeffrey Campbell. Men för fan! Hur hög var han när han gjorde dessa två par skor? Skulle inte betala mellan 1500 och 1700 för dessa. Så jävla fula!!

Vad ska man hitte på?

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Har ju städat så det behövs ju inte. Och inget jobb eller så heller. Ska man rensa skåp och garderober?
Garderoberna kan ju vara vettigt eftersom jag ska till Ullared snart. Så då kan jag behöva plats i den. Så skulle jag kanske behöva gå igenom skåpen i köket. Finns rätt så mycket som jag egentligen inte använder. Så kan jag ju passa på att slänga det, när vi ändå är igång med slängandet. Ska slänga mitt köksbord och stolarna.

Så får jag lov att åka in till chilli att beställa ett nytt bord och stolar.



Det blir det bordet och stolar. Men jag vet inte riktigt om jag ska ha fyra eller fem stolar. Dom hade ju fyra stolar och bordet för 2000kr. Så kan man ju köpa till en stol. Men som sagt vet inte än.

Var ju på stan med syster igår. Vi hittade en divansoffa som jag skulle kunna tänka mig. Men det tar emot mig att sälja min Ektorp. Älskar ju det blommiga tyget! Så det får bli en billig fåtölj från Ikea.

Andra sidan

Gick över till vänstertrafik här. Ska testa det ett tag och se om det känns bra. Annars byter jag tillbaka till höger=)

Köpt

Jag har skickat efter ett par av skorna.


Det blev dom! Kunde inte hålla mig. Får se om dom är lika fina på foten. Belv 299 kr för dom med rabatten.


Mönster

Jag har ju som bekant fastnat för leopardmönstrat.

Hittade en blus på Lindex. Men först blev jag snål och tänkte att den var lite för dyr egentligen. Men så var den nedsatt till 149 kr. Och då var det ju bara att slå till.

Tunn och riktigt skön inför sommaren. Kanske måste köpa en till?

Köpte för ett tag sen ett par skor på H&M också.

Självklart leopardmönstarde. 99kr som hittat ju.

Har även hittat lite andra skor jag skulle vilja skicka efter från H&M. Men vet inte riktigt.


Dom här är ju grymt snygga! 399kr


Slingback är ju alltid snyggt. Snyggt med öppen tå när man har målade naglar.

Har 25% på en valfrivara så det är ju ett plus=)

Effekten av lite sömn

Det blev storstädning idag. Nu är det så rent så  jag kommer bli sjuk av det. Men det bästa är att jag får krypa ner i nybäddad säng. Jag har varit trött sen kl 18 typ.

Dom har gjort något i lägenheten brevid så jag har sovit lite. Kommit sent i säng och gått upp tidigt. Tack för det hantverkar jävlar!

Imorgon är det utbildning för min del. 8:30-12:00 ska jag sitta och förmodligen göra sånt jag redan kan.

Men om ni ser mig ligga på stationsrakan imorgonbitti så har jag förmodligen somnat.

Köket

Sitter och funderar på om jag ska höja standaren eller ha tillval till lägenheten. Och då blir det ju i köket. För det är ju köket som ser förjävligt ut.

Men då funderar jag på kökspaketet och en annan spis/ugn. Vill ju inte ha dom här fula lådorna längre. 
I kökspaketet ingår luckor, lådinsats, beslag och bänkskiva. Finns tre olika färger och typer och luckor. Tre olika bänkskivor och fyra olika beslag. Så vad tror ni? Det skulle bli en kontantinsats på 1000kr. Så blir det ju månadsavgift på 240kr för både spis och nya köksluckor.

Jag får fundera på det en stund. Måste ju höra om det "passar" mitt kök också. Inte säkert när man pratar med hyresbostäder.


Blomma

Varit ute och plockat lite syren=) Det luktar så sjukt gott!








Fina små blommor. Ser ut som själva blomman har en kant=)

Ojoj

Nu har det varit sån där tillfällig död här. Det händer ibland=) men nu ska jag se om jag kan återberätta vad som hänt.

Jag har en fast tjänst i kommunen nu. Så jag är inte längre arbetssökande. Har fått schema på 14 nätter på 6 veckor. Vill gå upp till 18 nätter på 6 veckor. Men chefen har sex månader på sig att ge mig det. Men jag vet i alla fall att jag ska vara på Hallegården i sommar. Så jag behöver inte pendla i sommar.

Får nog köpa en solsäng så kan jag ligga och sova på baksidan i sommar=)

Just nu håller jag på att läsa arbetstidslagen. Faktiskt rätt så intressant, men sjukt mycket text. Men det går la in och lika snabbt ut ur huvudet.

Den 4 Juni ska jag till Ullared igen=) Hoppas dom har några fina bäddset och tunikor.

Men för första gången så kan jag ta ut semester. Men jag ska bara ta semester kvällen den 3 juni till den 4 juni. Sen får vi se om jag ska ut och resa något i september eller oktober. Inte hundra på det än.

Har kollat lite på Kroatien, men man vet aldrig=)


Idag har det varit på APT på Halle så det blir 2 timmar extra lön. Sen ska jag på någon undervisning i novell/gull olle den 19 maj. Men det är 8:30 - 12:00, andra ska gå mellan 12 och 16 eller något sånt. Och jag är ju så morgonpigg!! Men jag får väl sitta och smyga ut gäsparna.

Får skriva mer imorgon. Är så sjukt trött. Fast det positiva är väl att jag kommer upp skapligt imorgon.

Ledig till söndagkväll och jobbar en natt, sen är jag ledig till lördagkväll igen. Det lönar sig att vara flexibel och jobba som en slav ibland.

RSS 2.0