Gumball 3000

Gumball 3000 är ett årligt återkommande rally som äger rum på olika platser på jorden. Första gången det kördes var 1999. Fordonstypen är inte enhetlig utan består av många typer av bilar som åker tävlingens delsträckor. Vinnaren brukar inte vara den som kommer först i mål, utan den som färdats med mest stil. Gumball 3000 grundades av Maximillion Cooper. Tävlingen har kritiserats för att deltagare prioriterar tävlingsframgångar i så hög grad att de bryter mot staternas lagar och trafikregler även om detta allvarligt riskerar andra människors säkerhet i trafiken och liv. År 2001 fick tävlingen publicitet i svenska media då den bl.a. gick genom Sverige.


Igår kom dom körande genom Norrköping. Det var sex personer som fick böter och en av dom blev också av med körkortet. Blev inget mer race för honom.


Lyssnar på Little Marbles så söta som små troll=)


Så söta!! Dom har gjort kovers på Livet enligt Rosa låten To Win My Love. Men om ni har Spotify så kan ni söka på Little marbles och lyssna på Finaste Grejen. Blir nog en lustig hatkärlek till det här=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0